Fotos: Ramon Busquets.

 

BULLFROG Blues experience
Dissabte, 17 de desembre de 2011, La Font del Balç.

AGUSTÍ MAS guitarra
ORIOL PLANELLS bateria
JOAN PERE PLANELLS baix
TXESC PLANELLS veu, percussió i teclats

L'altra nit a La Font hi havia ganes de Blues elèctric i el públic expectant no va sortir decebut. Doncs sí, vam tenir una gran nit de Blues-Rock gràcies a una banda molt conjuntada, amb un líder, que com algú va dir: "bebia de las fuentes adecuadas" i que ens va fer reviure l'època dels grans del Blues i del Rock, tal com anunciàvem al programa.

El gran guitarrista AGUSTÍ MAS ha sabut transmetre el verí del Blues als tres germans PLANELLS. L'edat no importa quan es tracta de música i dues generacions es poden entendre perfectament damunt d'un escenari.

El que vam poder escoltar la nit del 17 de desembre passat era un "power trio", però amb quatre membres. Doncs hi havia un cantant, que quan deixava sols els seu tres companys podíem descobrir un potent trio que ens transportava als setantes. Gràcies, és clar, a la mestria de l'AGUSTÍ, que triava la guitarra i el so adients a cada tema, d'un repertori escollit. No cal dir que l'entesa entre els músics era d'allò més gran. Es notava que s'ho passaven bé i així ens ho transmetien als oients.

El concert d'hora i mitja "non stop" anava passant. Mica en mica la banda anava caldejant el local, aconseguint en el bis que la gent s'aixequés de les cadires. Ja era hora! Només, però hi ha una cosa que encara ens preguntem: perquè no van tocar Bullfrog Blues?

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com