Fotos: Anna Canudas.

 

FORMATJAZZ. JAZZSPIRIT.
Dissabte, 13 d'agost de 2011, Borredà.

JOSEP MARIA FARRÀS trompeta
CARLES PINEDA saxo alt
ENRIC CARRERAS piano
PEP COCA contrabaix
ADRIÀ FONT bateria

Èxit total de la iniciativa de combinar formatges i jazz. Cal aplaudir el promotor de la idea en Toni Chueca. Les expectatives es van veure superades.

Tot el formatge venut (300 racions). Si n'hi haguessin hagut més, més se n'haurien venut, totes les cadires ocupades (unes 250). Si n'hi haguessin hagut més, més se n'haurien ocupat; tots els solos aplaudits i des del primer tema. El temps va acompanyar malgrat l'amenaça prèvia de tempesta i al final es va imposar la bona temperatura i fins i tot vam tenir nit de lluna plena. Un espai immillorable el de la Plaça de l'Església de Borredà, amb un escenari com cal, per sobre de la mitjana, com va dir el tècnic de so.

Cal dir també que, molta gent es va quedar sense poder tastar el formatge (i és que allí ens hi vam aplegar més de 400 persones), però fins i tot aquests aplaudien la proposta. I és que sempre ens quedava l'aliment de la música que ens van brindar els JAZZSPIRIT. Amb un repertori ple de clàssics però interpretats d'una forma atrevida i en alguns casos molt moderna. I amb solos de cadascun dels seus components d'una gran categoria, a mi particularment em va sorprendre el pianista E. Carreras. La nit va acabar amb un bis reclamat per un públic entregat, com ja dèiem, des del primer tema. Això sí, sense la presència del trompetista Farràs.

Al final alguns ens preguntàvem com era possible aquest "exitàs". Va ser la música? Va ser el menjar? Va ser la combinació de les dues coses? El lloc? La nit d'estiu amb lluna plena?...

Pau i que duri!

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com