El grup dirigit per Vicens Martin..

Gemma Abrié.

La degustació de formatges a punt..

 

III FORMATJAZZ. VICENS MARTIN GRUP + GEMMA ABRIÉ.
(Els fruits saborosos).

Dijous, 15 d'agost de 2013, plaça de l'església de Borredà.

VICENS MARTIN direcció, composició, arranjament i guitarra
GEMMA ABRIÉ veu
ALEJANDRO DI COSTANZO piano
PACO WETH contrabaix
JOAN TEROL bateria

Ho hem tornat a fer (i ja en van tres). Una nova edició del FORMATJAZZ i com cada any hem aplegat una munió de gent a la plaça de l'Església de Borredà!

Es van exhaurir els tiquets del tast de formatges (Italians, enguany. Gràcies Toni!). I això que aquesta vegada el temps ens va fer la punyeta. Durant la prova de so les nuvolades grisenques van deixar anar una gotellada en un parell d'ocasions. Vam estar apunt de traslladar el tast a un local proper. Però a la fi, el convenciment de que la cosa s'estabilitzaria va fer que tot anés com estava previst. El senyor alcalde anava informant des de l'ajuntament (a través d'uns altaveus) del procés de les diferents activitats: concert, músics, tast a la mitja part...

I així va ser. El grup va començar a tocar pocs minuts després de les 9 del vespre, capitanejat pel V. Martin. Això sí, amb un parell de canvis pel que fa a la formació del quintet. En Paco Weth i en Joan Terol van substituir el contrabaixista i el bateria anunciats al programa (coses del jazz). I així doncs, ens van desgranar els onze poemes de Josep Carner anunciats. La música va estar constantment al servei de la paraula. Els amants del jazz acostumats a les interpretacions arriscades vam poder gaudir tant de la feina prèvia del V. Martin com de l'execució rellevant dels músics a l'escenari (especialment de la Gemma Abrié a la veu) ja que com va dir algú: el format era jazz.

JMJ.

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com