GOOD TIMES, BAD TIMES–
LED ZEPPELIN (Revisitat)

Diumenge,5 d'abril de 2015, La Font del Balç.

JORDI MATAS guitarra
DAVID MENGUAL contrabaix
ORIOL ROCA bateria

A priori, la proposta d'aquest trio de grans músics del jazz a Catalunya, no era fàcil de catalogar. Després d'haver-los escoltat les opinions eren diverses. Per alguns es tractava de música experimental, d'altres deien que era free-jazz i encara uns altres (entre els que em trobo) s'inclinaven per pensar que es tractava de músiques atmosfèriques, de creació d'ambients sonors. Ben mirat, tant fa l'etiqueta i crec que bona part del públic així ho va entendre i va pujar al zepelí per emprendre un viatge evocador (i gratis!).

Durant una hora llarga es van succeir diferents temes de la mítica banda de rock LED ZEPPELIN (no cal dir que bona part de l'audiència es coneixia la discografia sencera d'aquests monstres de la història del rock). Això sí, portats al terreny que el David, el Jordi i l'Oriol havien triat. Un lloc on es trobaven còmodes, un lloc on els matisos eren importants i també les dinàmiques.

L'entesa entre ells va ser total. No així la comunió amb el públic, que en bona part estava xerraire (ambient de dissabte nit, encara que fos diumenge). Malgrat tot hi va haver un bis sol·licitat. En acabar, els que havíem viatjat a la nau flotant, vam haver de desembarcar.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com