Un trio gens convencional liderat pel trompetista Juan de Diego, amb Dani Pérez a la guitarra i Joe Smith a la bateria

Dani Pérez, guitarrista dominador de la lògica harmònica amb el més melòdic dels bateries, Joe Smith

Juan de Diego, un músic abonat a les propostes arriscades i interessants

 

JUAN DE DIEGO TRIO
Divendres, 14 de juliol de 2006, La Font del Balç

JUAN DE DIEGO trompeta
DANI PÉREZ guitarra
JOE SMITH bateria

Sempre és un motiu de satisfacció comptar amb la presència d’aquest músic als nostres escenaris, per raons de caire diferent. D’una banda des del punt de vista musical, perquè sempre ens ha ofert propostes arriscades i originals. De l’altra, perquè és una persona entranyable amb qui sempre és un plaer compartir taula i conversa.

En aquesta ocasió ens va presentar un trio gens convencional: trompeta, guitarra i bateria, una formació això sí una mica complicada sobretot pel guitarrista en el moment de fer els seus solos, ja que no compta amb la referència del baix. Tot i aquest hàndicap, Dani Pérez, guitarrista dominador de la lògica harmònica, ens va oferir un ampli ventall de solos harmònico-melòdics, degudament acompanyats per un dels bateries més melòdics que coneixem: en Joe Smith.

Pel que fa el repertori temes propis amb ritmes tant variats i oberts a la construcció del directe que van fer que el concert anés guanyant interès i caliu a mesura que avançava, malgrat l’escassa assitència de públic, no tant escassa (per sort) com al concert del Jou. En aquesta direcció també es van moure el Juan de Diego, sentint-se cada vegada més còmode i oferint-nos els seus millors solos a mesura que la nit s’acostava a la matinada.

TBC

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com