FÈLIX ROSSY+JAUME LLOMBART
Diumenge, 5 d'octubre de 2014, La Font del Balç.

FÈLIX ROSSY trompeta
JAUME LLOMBART guitarra

El diumenge 5 d'octubre vam assistir a un concert inhabitual: un duet de trompeta i guitarra, o el que és el mateix el duet Fèlix Rossy i Jaume Llombart. Vam poder comprovar com és de fàcil fer brollar música de gran qualitat però d'una manera despullada, sense invents (espectacle zero). Una guitarra elèctrica pelada (no efectes) i una trompeta també pelada (no microfonia).

Cal dir que l'entesa entre ells dos va ser d'allò més fluïda, no en va el Jaume ha estat professor del Fèlix, com va confirmar aquest últim.

Durant una hora i quart van atacar uns quants estàndards (uns més coneguts que d'altres), que van fer que el públic a l'interior de La Font anés connectant. Van anar de menys a més, bo i creant el clima adequat. I aconseguint que el concert se'ns fes curt, per acabar amb un bis demanat intensament per l'audiència.

Voldria destacar l'espontaneïtat, la frescor i el bon gust del Fèlix, pel que fa a la improvisació. Sorprèn que un músic tan jove aconsegueixi aquests nivells tan alts, no ja de qualitat sinó de perfecció. Per dir-ho clar, fa que sembli fàcil allò que és súper difícil.

Mentrestant a fora la tarda donava pas a una nit fresca de tardor.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com