L’única aportació econòmica amb que compta La Berguedana de Jazz per desenvolupar la seva activitat són les quotes de 27,05 euros per trimestre que abonen els socis, tots els concerts programats són gratuïts. Per això és imprescindible continuar rebent el suport de totes aquelles persones que se sentin d’alguna manera vinculades a la duríssima tasca –tal i com estan avui dia les coses- de fomentar la música en directe.

Et convidem a formar part d’una entitat que ha estat capaç de programar prop de 200 concerts des de 1994. Només has de descarregar i imprimir-te la butlleta d'inscripció, omplir-la amb les teves dades i posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquesta mateixa web, del telèfon 93 823 05 18 o simplement venint als concerts.

Com a soci, a més de fer possible que es continuï programant música en directe, rebràs informació mensual de totes les activitats de La Berguedana de Jazz per correu ordinari i electrònic, una consumició gratuïta perquè la gaudeixis durant els nostres concerts i l'obsequi d'una samarreta, a més de participar en el sorteig mensual d’un disc d’alguna de les formacions que ens han visitat. Gràcies! 

Butlleta d'inscripció de socis a La Berguedana de Jazz. Quota mensual de 9,02 euros en rebuts trimestrals de 27,05 euros.

Descarregar en Word

Descarregar en PDF 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com