La mostra gastronòmico-musical Bdegust va ser un marc ideal per al concert dels Asstrio

Concert en diumenge, a les 19:30, ambient de fira sota els plataners... però al cap i a la fi res que pugui frenar aquest potent trio

Asstrio combina el jazz amb la música electrònica amb la mateixa naturalitat que combina el trajo amb la xancleta

 

ASSTRIO
Diumenge, 22 de juny 2008, La Font del Balç

ARECIO SMITH teclats
SANTI CARETA guitarra
SANTI SERRATOSA bateria

Concert en diumenge, a les 19:30, amb molta calor -sort de l’ombra dels plataners-, l’escenari gran a l’aire lliure, un equip de so de categoria (M. MONZÓ), ambient de fira, gent de totes les edats... una pila d’ingredients inhabituals en un concert de la bdejazz.

Asstrio, és a dir, els dos Santis i l’Arecio, es van ficar el públic a la butxaca des del primer moment. Amb la seva proposta, cada cop més a prop de l’electrònica que del món del jazz, van arrodonir una jornada del Bdegust, que bàsicament barreja gastronomia i música.

Aquesta banda investiga al món de l’electrònica, però ho fa d’una forma artesanal. Utilitza les màquines però amb imaginació i bon humor i, sobretot, amb mesura. Conviden al ball però també a escoltar. Cuiden els detalls fins i tot en la indumentària -vesteixen trajo a l’estil dels jazzmen dels anys 40 i 50. Són sorprenents, en alguns temes vam tenir unes cantants virtuals, que en el disc -Desplazamiento- són de debò.

No és d’estranyar que alguns que els escoltaven per primera vegada ens comentessin: “són boníssims!”. Molt apropiat per un concert dins d'una mostra gastronòmica...

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com