MTPT, una electritzant dosi d'energia per fer front als primers freds

E=m²+d, (Energia igual a Miguel al quadrat més David) la redefinició de la física einsteiniana

Leo Fender segur que estava mirant el concert des d'alguna banda

 

MIGUEL TALAVERA POWER TRIO
Divendres, 29 de setembre de 2006, La Font del Balç

MIGUEL TALAVERA guitarres i veu
DAVID SALVADOR baix
MIGUEL BALLESTER bateria

E=m²+d. La física einsteniana s’ha de redefinir; sembla que l’única manera d’explicar la totalitat que ens envolta és recórrer a la teoria de cordes. Doncs aquí teniu cordes –onze- que ho expliquen tot. Gràcies a elles vam poder experimentar de primera mà una incursió a la veritat de la vida. Energia igual a Miguel al quadrat més David.

Si a Leo Fender el deixessin espiar per un foradet des del cel i pogués veure el concert de divendres, segur que descansaria tranquil en adonar-se que el seu pas per la terra ha fructificat. So Fender en estat pur, com si la Strato hagués estat creada justament per a això. El Caravan escoltat durant les proves pre-sopar ja ens va fer salivar (tot i que després no va sonar, i no per manca d’insistència del respectable).

Blues elèctric, R&B, versions vacilones (Drive My Car, Georgia... Isn’t She Lovely), una mica de Prince... impossible estar-se quiet quan van atacar amb Superstition. Tot brodat primorosament amb la thumb pick del Miguel Talavera i l’slap-metralladora del David.

La cosa va anar in crescendo fins arribar a l’esperat homenatge al pare de l’invent conegut com a Power Trio, o si més no, el seu representant més genuí: tots ens vam rendir davant d’un Purple Haze brutal que ens va despentinar. En fi... una electritzant dosi d’energia per fer front a la cruesa dels primers freds, una posada de piles en tota regla.

Pep Puig

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com