El Llibert Fortuny ens va presentar un nou trio estratosfèric, amb un dels grans mites del baix elèctric, Gary Willis...
Foto: Anna Canudas

... encara que si del que es tracta és intentar traduir en imatges la música de Triphasic, sens dubte aquesta foto és més apropiada que l'anterior
Foto: Ramon Busquets

 

TRIPHASIC
Dissabte, 5 d'abril 2008, La Font del Balç

LLIBERT FORTUNY saxo
GARY WILLIS baix
DAVID GÓMEZ bateria

Nova visita de Llibert Fortuny a La Berguedana de Jazz, estrenant proposta, aquesta vegada a trio (i quin trio!), i novament ple absolut a La Font del Balç. En aquesta ocasió ens va oferir un concert en la línia oberta ja amb el seu grup elèctric, és a dir: fusió-avantguarda-música experimental-electrònica.

Creiem que els seu companys de viatge són els ideals per aquest projecte: la contundència i la explosivitat de David Gómez a la bateria, i la solidesa i la enorme creativitat de Gary Willis. Triphasic acaba de començar la seva ruta i ja sembla que faci temps que funciona. L’entesa entre els seus tres components és total. El Llibert sap que té una base rítmica a prova de bombes i en treu tot el suc. La electrònica ho acaba de amanir.

El resultat és que més d’un s’havia de fregar els ulls per assegurar-se que no estava somniant: teníem a l’escenari un dels mites del baix elèctric a les ordres d’un Llibert molt motivat i espectacular. Pau, i que duri!

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com