THE WILD BUNCH.
Diumenge, 23 de març de 2014, La General.

FÈLIX ROSSY trompeta
ENRIQUE OLIVER saxo
JOSÉ CARRA piano
ROMEU TRISTÃO contrabaix
JOÃO LOPES PEREIRA bateria

Finalment van tocar a la sala gran (per qüestions tècniques) i cal dir, que la sala es va convertir en club. Es va crear l'ambient ideal per gaudir de la proposta d'aquest quintet joveníssim. Amb temes propis (només van intercalar un parell d'estandards i encara un en els bisos); algun d'ells molt original, que van sorprendre i encandilar a una vintena d'oients (còmodament asseguts en sillons i sofàs repartits per la sala) i fins hi tot a la cambrera.

Es va poder gaudir d'un bon so (gràcies Martí) i sí, efectivament els WILD BUNCH van sorprendre molt agradablement amb uns temes no gens fàcils, però molt treballats. Si més no es notava una gran conjunció entre ells i alhora una frescor en els solos, especialment els del trompetista.

Malgrat la pressió futbolística (un MADRID-BARÇA començava a les nou del vespre, via TV a la mateixa sala) el concert es va desenvolupar com era previst amb bis inclòs (just quan arribaven els culés).

Els del ramat salvatge (traducció de THE WILD BUNCH) en la seva parada a Berga, dins de la gira internacional (espanya-portugal-catalunya), van deixar-nos un molt bon sabor de boca i els pronostiquem un brillant futur.

JMJ.

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com